Termeni legali

Viitorul planetei începe cu noi!

Termeni legali

CONDITII GENERALE PENTRU UTILIZAREA SITE-ULUI WWW.KZ.RO

Acesta este website-ul oficial al kz.ro este S.C. TELECOM KBROISP S.R.L.  .  cu sediul social in Pitesti, cod postal 110432 înregistrata la Registrul Comerţului nr. J03/1340/2011., CUI RO29178759 atribut fiscal R, cont bancar nr   RO11BRMA0999100062568003   deschis la BANCA ROMANEASCA PITESTI, capital social si subscris 200 RON, cod operator date ANRCTI  personale nr 13814  din 08/07/2008  in baza Legii nr. 677/2001, Legii nr. 79/2002, Legii nr. 591/2002

Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui website sunt proprietatea S.C. TeleCom KBROISP  S.R.L.

Conditiile de utilizare se refera exclusiv la website-ul www.kz.ro

Continutul site-ului www.kz.ro  nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis in orice forma, incluzand dar nelimitandu-se la forma electronica fara permisiunea anterioara scrisa a TeleCom KBROISP . Materialele publicate si continutul www.kz.ro  pot fi utilizate in scop personal, fiind interzisa comercializarea acestora.

TeleCom KBROISP  nu este responsabila pentru prejudiciile aduse prin folosirea neautorizata a informatiilor de pe www.kz.ro . TeleCom KBROISP  isi rezerva dreptul de a face modificari in materialele si continutul www.kz.ro  in functie de schimbarile ce au loc cu privire la produsele si serviciile comercializate.

TeleCom KBROISP  nu este responsabila de costurile si/sau pierderile materiale, rezultate din folosirea informatiilor din www.kz.ro . TeleCom KBROISP  isi rezerva dreptul de a taxa unele dintre serviciile oferite pe www.kz.ro , situatie in care te va informa in prealabil despre taxarea acestor servicii.

TeleCom KBROISP  nu este responsabila pentru nici un fel de prejudiciu care a survenit ca urmare a unor disfunctionalitati de orice fel ale www.kz.ro .

TeleCom KBROISP  nu isi asuma responsabilitatea pentru veridicitatea informatiilor furnizate de terte parti pe www.kz.ro .

TeleCom KBROISP  isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul si structura website-ului.

Daca nu esti de acord cu conditiile de utilizare de catre tine a website-ului si a datelor cu caracter personal de catre TeleCom KBROISP  S.R.L, nu mai utiliza acest web site.

Datele tale cu caracter personal sunt prelucrate cu respectarea prevederilor legale, in conformitate cu dispozitiile legale aplicabile.

TERMENI SI CONDITII GENERALE PENTRU PLATA ONLINE A FACTURII TELECOM KBROISP

Pentru scopul acestor Termeni si conditii generale pentru Plata online a facturii emise de catre kz.ro, TeleCom KBROISP  este S.C. TELECOM KBROISP S.R.L.  .  cu sediul social in Pitesti, cod postal 110432 înregistrata la Registrul Comerţului nr. J03/1340/2011., CUI RO29178759 atribut fiscal R, cont bancar nr   RO11BRMA0999100062568003   deschis la BANCA ROMANEASCA PITESTI, capital social si subscris 200 RON, cod operator date ANRCTI  personale nr 13814  din 08/07/2008  in baza Legii nr. 677/2001, Legii nr. 79/2002, Legii nr. 591/2002, telefon Departament Relatii Clientii – 0765897058. La aceste numere de telefon clientii TeleCom KBROISP  pot afla informatii despre serviciile contractate,  despre situatia financiara si pot formula reclamatii/solicitari.

Acesti Termeni si Conditii Generale sunt stocati de catre TeleCom KBROISP  si sunt accesibili clientului pe pagina web: http://www.kz.ro /termeni-legali.html („Pagina web”). Pentru scopul acestor Termeni si conditii generale pentru Plata online a facturii pentru serviciile TeleCom KBROISP , Client este persoana fizica sau juridica care a incheiat cu TeleCom KBROISP  un contract de furnizare servicii de comunicatii electronice.

1. APLICABILITATE SI DESCRIEREA SERVICIULUI

1.1 Acesti Termeni si Conditii Generale si Politica de utilizare a serviciilor de Internet afisata pe Pagina web reglementeaza relatia comerciala dintre TeleCom KBROISP  si Client cu privire la furnizarea de catre TeleCom KBROISP  Clientului a serviciului Plata online a facturii pentru serviciile TeleCom KBROISP  („Serviciul”), astfel cum este descris in acest document. Serviciul este disponibil atat persoanelor fizice, cat si persoanelor juridice care sunt Clienti TeleCom KBROISP .

1.2 TeleCom KBROISP  va furniza Serviciul prin punerea sa la dispozitia Clientului la adresa de Internet: www.kz.ro /plata_online.html

1.3 Accesul la Serviciu este conditionat de acceptarea prealabila a Termenilor si conditiilor generale si de inregistrarea informatiilor cu privire la codul de abonat, seria si numarul facturii emise de catre TeleCom KBROISP  si a adresei de email. Clientul este de acord ca TeleCom KBROISP  poate refuza cererea de initiere a comenzii de Plata online in situatiile in care se constata ca a furnizat informatii neconforme cu realitatea sau foloseste serviciile intr-un mod neconform cu uzantele normale.

1.4  In cazul in care, din motive independente de vointa TeleCom KBROISP , site-ul www.kz.ro  nu este functional, sau Clientul nu acceseaza sau nu poate accesa acest site. Clientul nu este exonerat de obligatia de a plati facturile, avand obligatia de a se interesa asupra sumei de plata conform prevederilor din contractul de prestari servicii semnat cu TeleCom KBROISP .

1.5 Cerintele tehnice minime pentru o furnizare corespunzatoare a Serviciului sunt un computer conectat la Internet si un program de navigare (browser web) instalat pe acesta: Microsoft Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome,etc.

1.6 Clientul poate accesa Serviciul Plata online 24h/zi, 7 zile/saptamana, cu exceptia perioadelor in care se efectueaza lucrari de intretinere si/sau reparatii. Accesul poate fi limitat ca viteza in orele de utilizare maxima, datorita capacitatii limitate de procesare a sistemului informatic pe care ruleaza Serviciul. Clientul intelege ca existenta mai multor Clienti conectati simultan la Serviciu poate determina scaderea vitezei de raspuns a Serviciului.

2. DREPTURILE SI OBLIGATIILE TELECOM KBROISP

2.1 TeleCom KBROISP  va depune toate eforturile pentru a asigura utilizarea Serviciului de catre Client in conditii de securitate si confidentialitate.

2.2 TeleCom KBROISP  poate oricand suspenda sau intrerupe furnizarea Serviciului, cu efect imediat si fara un anunt prealabil, in scopul efectuarii unor reparatii sau lucrari de intretinere sau in scopul imbunatatirii performantelor Serviciului.

2.3 In caz de folosire abuziva sau neautorizata a acestui Serviciu, precum si de nerespectare a oricaror obligatii prezentate mai jos, TeleCom KBROISP  isi rezerva dreptul de a limita, suspenda sau anula, fara preaviz, accesul Clientului la Serviciu.

3. DREPTURILE SI OBLIGATIILE CLIENTULUI

3.1 Clientul se obliga sa utilizeze Serviciul numai in scopul mentionat la art. 1.1. Clientul va folosi Serviciul astfel incat prin propria conduita sa nu perturbe functionarea normala a acestuia si este raspunzator fata de TeleCom KBROISP  pentru orice daune suferite de acesta si care au fost cauzate prin nerespectarea de catre Client a obligatiilor prevazute in Termenii si Conditiile Generale.

3.2 Pentru orice intrebari legate de acest Serviciu, Clientul poate apela serviciul de Relatii Clienti TeleCom KBROISP  0765897058

3.4 Clientul intelege ca accesul la anumite functiuni ale Serviciului pot fi restrictionate pe toata durata in care furnizarea catre Client a tuturor sau a unei parti din serviciile TeleCom KBROISP  este suspendata, indiferent de cauza suspendarii.

4. PLATA, MODIFICAREA TERMENILOR SI CONDITIILOR GENERALE

4.1 TeleCom KBROISP  furnizeaza Serviciul Clientului in mod gratuit.

4.2 TeleCom KBROISP  poate modifica unilateral, oricand, Termenii si Conditiile Generale. Atunci cand se opereaza aceste modificari, TeleCom KBROISP  va pune la dispozitie o noua versiune a Termenilor si conditiilor generale pe Pagina web.

4.3 Clientul a luat la cunostinta si accepta faptul ca, daca utilizeaza Serviciile dupa data la care s-au schimbat Termenii si Conditiile Generale, TeleCom KBROISP  va considera utilizarea in continuare a Serviciilor de catre Client ca o acceptare a Termenilor si Conditiilor Generale modificati.

4.4 Plata online cu card bancar a facturii pentru serviciile TeleCom KBROISP  este o facilitate acordata de TeleCom KBROISP  clientilor sai si nu este o obligatie.

4.5 Solutiile de plata online folosite pentru plata facturii serviciilor TeleCom KBROISP  sunt furnizate de catrePayU, entitate contractata de TeleCom KBROISP  pentru incasarea facturilor pentru serviciile TeleCom KBROISP , facilitand platile ordonatate de catre Client online prin intermediul cardului bancar pentru achitarea facturii pentru serviciile TeleCom KBROISP .

4.6 Puteti plati online factura pentru serviciile TeleCom KBROISP , cu cardul dumneavoastra bancar de debit / credit valid si acceptat. TeleCom KBROISP  accepta pentru plata online a facturii pentru Serviciile TeleCom KBROISP  urmatoarele tipuri de carti de credit/debit: VISA (inclusiv Visa Electron), MasterCard (inclusiv Maestro) sau orice alt card bancar emis sub siglele VISA sau MasterCard.

4.7 In momentul in care va manifestati intentia de a plati cu un astfel de card, veti fi asistat de sistemul de plati online, fiind necesar sa completati intr-un formular („Formular”) datele despre cardul dumneavoastra pe care il folositi pentru plata. Aveti grija sa completati Formularul corect. Clientul are obligatia de a pastra confidentialitatea datelor din Formular, fiind unic raspunzator pentru orice consecinte pe care le-ar putea avea divulgarea acestora catre un tert, indiferent daca divulgarea a fost intentionata, din neglijenta sau din imprudenta. Clientul este responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea datelor din Formular. TeleCom KBROISP  nu este responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei Clientului privind securitatea si confidentialitatea acestor date.

4.8 Intrucat sistemul TeleCom KBROISP  foloseste automat, pentru plata online a facturii pentru serviciile TeleCom KBROISP , unele din datele pe care dumneavoastra le-ati furnizat pentru accesul pe site-ul www.kz.ro , sectiunea: Formularul de Plata Online Factura, pentru accesul la Serviciu, este important ca aceste date sa fie corecte si actualizate.

4.9 Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul „3-D Secure” elaborat de aceste sisteme care asigura tranzactiile online la acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau la un comerciant.

4.10 Certificarea PayU International „PCI DSS Level 1”, specifica industriei care se ocupa de procesarea cardurilor bancare, asigura cel mai inalt nivel de securitate, acreditat si certificat de organizatiile de carduri, ceea ce presupune ca toate detaliile de plata (detalii ale cardului) ce tranziteaza sistemul sunt in deplina siguranta.

4.11 Riscul principal asociat unei plati online este ca datele dumneavoastra sa intre in posesia, si sa fie folosite abuziv de, terte persoane. In vederea eliminarii acestui risc, PayU, garanteaza securitatea sistemelor informatice, fiind certificata PCI DSS Level 1 si inregistrata la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal ca operator de date cu caracter personal, cu numarul 1387/2007. Totodata, in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul „3-D Secure”, are loc si un proces de autentificare a posesorului cardului, pe baza codului de securitate/parola cunoscut(a) numai de posesor, si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard (dupa caz).

4.12 Daca plata efectuata prin card bancar este reusita, veti primi o notificare in acest sens. Daca plata nu poate fi efectuata prin cardul bancar indicat de dumneavoastra, veti primi o notificare de eroare in acest sens. Daca intampinati dificultati la introducerea informatiilor corespunzatoare cardului, va rugam sa contactati departamentul suport al PayU ale carui informatii de contact le aveti pe pagina unde introduceti informatiile despre card sau in sectiunea FAQ.

4.13 Pentru plata online a facturii pentru serviciile TeleCom KBROISP  efectuate cu carduri bancare, potrivit acestor termeni si conditii, nu se percepe comision.

4.14 Conditiile privind plata online a facturii pentru serviciile TeleCom KBROISP  prevaleaza asupra celorlalte dispozitii contrare din Termenii si Conditiile Generale.

5. INCETAREA FURNIZARII SERVICIULUI

5.1. Oricare dintre parti are dreptul de a inceta furnizarea / accesul la Serviciu oricand, fara invocarea vreunui motiv si fara notificare prealabila.

5.2. TeleCom KBROISP  poate inceta furnizarea Serviciului, fara interventia instantei de judecata si fara indeplinirea nici unei formalitati prealabile, in cazul in care Clientul nu-si respecta oricare dintre obligatiile asumate sau in cazul in care impotriva Clientului este declansata procedura reorganizarii judiciare sau a falimentului.

6. CLAUZE DE NERASPUNDERE

6.1 TeleCom KBROISP  nu va fi responsabila pentru daunele directe sau indirecte cauzate Clientului de nefunctionarea sau functionarea necorespunzatoare a Serviciului.

6.2 TeleCom KBROISP  nu are nici o raspundere pentru continutul Paginii web si Clientul va trebui sa despagubeasca TeleCom KBROISP  pentru orice prejudicii suferite de TeleCom KBROISP  ca urmare a folosirii de catre Client a Paginii web in scopuri contrare legii si prezentului Contract.

7. LEGEA APLICABILA. REZOLVAREA LITIGIILOR

7.1 Prezentul Contract este guvernat de legea romana.

7.2 Orice neintelegere in legatura cu executarea Contractului va fi rezolvata pe cale amiabila. Daca o astfel de rezolvare nu este posibila, litigiul va fi inaintat spre solutionare instantelor judecatoresti competente.

8. CLAUZE DIVERSE

8.1. Reclamatii. Orice reclamatie cu privire la functionarea Serviciului va fi adresata la tel.: 0765897058

Dep. Relatii Clienti.

8.2 Prin acceptarea acestor Termeni si Conditii Generale, Clientul declara ca are varsta legala pentru a incheia si executa prezentul Contract, ca a citit, a inteles in totalitate si este de acord cu termenii si conditiile de utilizare a Serviciului.

TERMENI SI CONDITII GENERALE PENTRU COMANDA ONLINE A SERVICIILOR TELECOM KBROISP

I.  Termeni si conditii generale comenzi online

Pentru scopul acestor Termeni si Conditii, TeleCom KBROISP  este S.C. TELECOM KBROISP S.R.L.  .  cu sediul social in Pitesti, cod postal 110432 înregistrata la Registrul Comerţului nr. J03/1340/2011., CUI RO29178759 atribut fiscal R, cont bancar nr   RO11BRMA0999100062568003   deschis la BANCA ROMANEASCA PITESTI, capital social si subscris 200 RON, cod operator date ANRCTI  personale nr 13814  din 08/07/2008  in baza Legii nr. 677/2001, Legii nr. 79/2002, Legii nr. 591/2002Aceste date de contact pot fi folosite de client pentru a afla informatii despre servicii, produse electronice si facturare, precum si pentru a-si prezenta reclamatiile.

1. APLICABILITATE

1.1 Acesti Termeni si Conditii reglementeaza relatia comerciala dintre TeleCom KBROISP  si utilizator cu privire la comanda on-line a serviciilor TeleCom KBROISP . Prin lansarea comenzii, clientul accepta automat prevederile acestor Termeni si Conditii. TeleCom KBROISP  poate modifica unilateral, oricand, Termenii si Conditiile. Atunci cand opereaza aceste modificari, TeleCom KBROISP  va pune la dispozitie o noua versiune a Termenilor si Conditiilor pe Pagina web. Utilizatorul a luat la cunostinta si accepta faptul ca daca utilizeaza aplicatia Comanda online  de pe Pagina web („Comanda online”) ulterior datei la care s-au modificat Termenii si Conditiile, TeleCom KBROISP  va considera utilizarea in continuare a aplicatiei Comanda online de catre utilizator ca o acceptare a Termenilor si Conditiilor modificati. Cu toate acestea, Termenii si Conditiile modificate nu se aplica Serviciilor deja comandate sub egida Termenilor si Conditiilor anteriori, acestia din urma guvernand relatia contractuala dintre cele doua parti.

1.2 Ne vom referi in continuare la fiecare dintre serviciile care pot fi comandate on-line de catre client potrivit acestor Termeni si Conditii ca fiind „Serviciul/Serviciile”. Utilizatorul este persoana fizica ce a comandat Serviciul potrivit procedurii afisate pe Pagina web.

2. PROCEDURA DE COMANDA SI INFORMAREA CLIENTULUI

2.1 Pentru a comanda Serviciile, utilizatorul/clientul va completa datele solicitate in formularul de comanda afisat pe Pagina web („Formularul de Comanda”) si va confirma comanda in conformitate cu instructiunile de pe Pagina web. Pentru executarea comenzii sale, utilizatorul isi va da acordul ca TeleCom KBROISP  sa transmita acceptarea comenzii sau alte mesaje legate de procesarea comenzii la adresa de e-mail specificata in Formularul de Comanda. Inainte de a completa Formularul de Comanda si de a confirma comanda, utilizatorul va confirma ca accepta acesti Termeni si Conditii si va preciza daca este de acord sau nu cu prelucrarea datelor cu caracter personal in scopurile mentionate de TeleCom KBROISP . Daca clientul nu este de acord cu Termenii si Conditiile, utilizatorul nu va putea comanda Serviciul. TeleCom KBROISP  nu este raspunzator pentru corectitudinea datelor completate de utilizator in Formularul de Comanda.

2.2 Acesti Termeni si Conditii si Politica de utilizare a serviciilor de Internet afisata pe site-ul www.kz.ro  reglementeaza relatia dintre TeleCom KBROISP  si utilizator cu privire la folosirea de catre utilizator a aplicatiei Comanda online, in conditiile prevazute in acest document. Oricare dintre parti are dreptul de a inceta furnizarea, respectiv accesul la aplicatia Comanda online oricand, fara invocarea vreunui motiv si fara notificare prealabila.

2.3 Aplicatia Comanda online este pusa la dispozitia utilizatorilor la adresa de internet http://www.kz.ro /comanda-online.html. Cerintele tehnice minime pentru accesarea aplicatiei Comanda online sunt: un computer conectat la Internet si un program de navigare. Utilizatorul poate accesa aplicatia Comanda online 24h/zi, 7 zile/saptamana, cu exceptia perioadelor in care se efectueaza lucrari de intretinere si/sau actualizare. Accesul poate fi limitat ca viteza in orele de utilizare maxima, datorita capacitatii limitate de procesare a sistemului informatic pe care ruleaza aplicatia. Utilizatorul intelege ca mai multi utilizatori conectati simultan la aplicatia Comanda online poate determina scaderea vitezei de raspuns a aplicatiei.

2.4 TeleCom KBROISP  va depune toate eforturile pentru a asigura utilizarea aplicatiei Comanda online de catre Client in conditii de securitate si confidentialitate. TeleCom KBROISP  poate oricand suspenda sau intrerupe furnizarea Site-ului sau a aplicatiei Comanda online, cu efect imediat si fara un anunt prealabil, in scopul efectuarii unor actualizari, reparatii sau lucrari de intretinere sau in scopul imbunatatirii performantelor Site-ului sau aplicatiei Comanda online. In caz de folosire abuziva sau neautorizata a aplicatiei, precum si de nerespectare a oricaror obligatii prezentate aici, TeleCom KBROISP  isi rezerva dreptul de a limita, suspenda sau anula, fara preaviz, accesul utilizatorului la aplicatia Comanda online.

2.5 TeleCom KBROISP  detine drepturile legale privind grafica, forma, modalitatea de prezentare, precum si intreg continutul Site-ului incluzand fara a se limita la, imaginile, muzica, informatiile despre produsele si serviciile TeleCom KBROISP  si orice alte date si aplicatii prezentate pe Site. Acestea sunt protejate prin legislatia drepturilor de autor in vigoare. Este interzisa in mod expres orice incalcare sau incercare de a se incalca drepturile de autor asupra Site-ului, incluzand fara a se limita la reproducerea, distribuirea, comercializarea, inchirierea, imprumutul, comunicarea, radiodifuzarea, copierea, modificarea, afisarea, transmiterea, publicarea, in orice forma a continutului si graficii Site-ului, crearea unor materiale derivate folosind continutul si forma Site-ului, sub sanctiunile prevazute de lege. TeleCom KBROISP  sau partenerii sai comerciali este/sunt detinatorul (ii) drepturilor de proprietate intelectuala asupra marcilor si bazelor de date prezentate pe Site si utilizatorii sunt obligati sa respecte aceste drepturi si sa nu le aduca nicio atingere.

2.6 Utilizatorul se obliga sa foloseasca aplicatia Comanda online numai in scopul mentionat la art. 2.1. Utilizatorul va folosi aplicatia Comanda online astfel incat prin propria conduita sa nu perturbe functionarea normala a acesteia si este raspunzator fata de TeleCom KBROISP  pentru orice daune suferite de acesta si care au fost cauzate prin nerespectarea de catre utilizator a obligatiilor prevazute in acesti Termeni si Conditii. Prin accesarea aplicatiei, utilizatorul este singurul responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acesteia. Utilizatorul are obligatia de a pastra confidentialitatea datelor sale de identificare, fiind unic raspunzator pentru orice consecinte pe care le-ar putea avea divulgarea acestora catre un tert, indiferent daca divulgarea a fost intentionata, din neglijenta sau din imprudenta.

2.7 Pagina web isi propune sa ofere utilizatorilor informatii corecte si actuale cu privire la Serviciile si Echipamentele oferite de TeleCom KBROISP , cu privire la modalitatea de contractare a acestora precum si orice informatii necesare si utile utilizatorilor privind utilizarea Echipamentelor si Serviciilor TeleCom KBROISP . TeleCom KBROISP  isi rezerva dreptul de a modifica unilateral si fara nici o notificare prealabila continutul, forma de prezentare si/sau structura Paginii web, in orice moment si nu va avea nici o raspundere in acest sens. TeleCom KBROISP  nu garanteaza in niciun fel calitatea Site-ului din punct de vedere tehnic si functional precum si lipsa virusilor care ar putea exista pe Site. Site-ul poate contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri pentru utilizarea carora se vor aplica politicile de utilizare specifice astfel cum sunt acestea specificate pe site-urile respective, TeleCom KBROISP  nefiind raspunzator si neasumandu-si nicio obligatie pentru continutul acestora sau cu privire la orice link din acestea. Orice includere de link-uri in Site este realizata numai pentru ajutorul utilizatorului si nu implica sprijinirea de catre TeleCom KBROISP  a materialului disponibil pe sau prin aceste site-uri sau retele si nici vreo asociere cu operatorii lor. Utilizatorul acceseaza acele site-uri si le foloseste produsele si serviciile exclusiv pe propriul risc.

Termeni privind comanda on-line a serviciilor

2.8 Aplicatia Comanda online permite plasarea de catre utilizator a unei comenzi pentru achizitionarea unuia/mai multor Servicii furnizate de TeleCom KBROISP , astfel cum sunt acestea prezentate pe Pagina web, prin completarea Formularelor de Comanda in acest sens. Ulterior primirii de catre TeleCom KBROISP  a Formularului de Comanda completat si transmis de utilizator prin care comanda Serviciile, TeleCom KBROISP  analizeaza cererea utilizatorului pentru a stabili daca TeleCom KBROISP  poate sa furnizeze utilizatorului Serviciul comandat avand descrierea si la parametrii din Formularul de Comanda. In conditiile in care TeleCom KBROISP  considera necesar, TeleCom KBROISP  va contacta utilizatorul pentru a cere mai multe detalii. Daca Serviciul solicitat de utilizator poate fi furnizat de TeleCom KBROISP  in conditiile mentionate in Formularul de Comanda, TeleCom KBROISP  va va contacta utilizatorul, la adresa de e-mail sau prin numarul de telefon mentionat in Formularul de Comanda, prin care ii va confirma disponibilitatea furnizarii Serviciului in conformitate cu comanda acestuia si TeleCom KBROISP  va invita utilizatorul sa semneze cu TeleCom KBROISP  un contract de furnizare a Serviciului respectiv, fie in Magazinele TeleCom KBROISP  sau ale agentilor/dealerilor TeleCom KBROISP , fie in cadrul unei intalniri intre reprezentantii TeleCom KBROISP  si utilizator. Contractul pentru furnizarea Serviciului se va incheia exclusiv cu utilizatorul care a transmis Formularul de Comanda, acesta trebuind sa prezinte actul de identitate. Pentru motivele expuse la acest articol, contractul pentru furnizarea Serviciului incheiat in aceste conditii nu este un contract incheiat la distanta, ci un contract incheiat intre prezenti. In consecinta, nu este aplicabila legislatia cu privire la incheierea contractelor la distanta.

2.9 Acesti Termeni si Conditii sunt stocati de catre TeleCom KBROISP  si sunt accesibile clientului pe Pagina web.

2.10 Contractul se incheie in limba romana.

3. CLAUZE DE NERASPUNDERE

3.1 TeleCom KBROISP  nu va fi raspunzator fata de clienti pentru daune indirecte (ex.: beneficiul nerealizat, pierderi de profit sau pierderea unor oportunitati de afaceri).

4. LEGEA APLICABILA. REZOLVAREA LITIGIILOR

4.1 Prezentul Contract este guvernat de legea romana.

4.2 Orice neintelegere in legatura cu executarea Contractului va fi rezolvata pe cale amiabila. Daca o astfel de rezolvare nu este posibila, litigiul va fi inaintat spre solutionare instantelor judecatoresti competente.

Informatii privind prelucrarea datelor cu caracter personal pot fi gasite in sectiunea Protectia datelor

TELECOM KBROISP  S.R.L.